Martijn van Mensvoort - © Hand Research
 HANDLEZEN NETWERK

 


Paul Bles - handanalist


Paul Bles ******

DIAGNOSTISCH HANDANALIST
IN RIJEN (bij Breda))
CONTINENT:
Hand analyse - Sectie: Europa.
AANBEVELINGEN DOOR PAUL BLES:

"Praktijkomschrijving:"

"Ik heb al jaren een praktijk waarin ik mensen psychologisch begeleid bij een veelheid aan levensvragen. Het gaat dan over hun eigen karakter, relaties, inzicht in de eigen levensbestemming of verwerking van moeilijke gebeurtenissen uit het verleden. Soms draagt men de last van levensproblemen welke zonder uitweg lijken te zijn.

Niemand hoeft met zijn problemen te blijven zitten. We hoeven niet alles alleen op te lossen. Een consult handanalyse kan een helder licht werpen op onze eigen plaats ten opzichte van het probleem waar we mee zitten. Het kan je dan inzicht geven in de echte oorzaken. En dus biedt het ook inzicht in de uitweg uit die problematiek. Als men begrijpt wat de eigen rol is, hoeft men niet meer in bepaalde gedachten en gedragingen te vervallen. Andere gedachten en ander gedrag zal vanzelf ook andere omstandigheden creŽren.

Het echt begrijpen van wat er speelt is een eerste voorwaarde om verder te kunnen werken aan een oplossing, op basis van onze eigen verantwoordelijkheid en keuzes.

Door handanalyse kunnen we weten wat er werkelijk speelt. Het kan ons laten zien hoe we onze eigen rol spelen in ons leven en wat we kunnen veranderen.

Handanalyse werkt met de zeven planetaire typen, die de patronen in ons gedrag aanduiden. We zien dat in de heuvels van de hand, terwijl de lijnen de energiekanalen aanduiden tussen de delen van onze persoonlijkheid. De duim laat ons zien wat de verhouding is tussen denken, voelen en willen.

Ik gebruik, naast de handanalyse, de huidige psychologische inzichten, samen met een veelheid aan inzichten op spiritueel gebied. Tevens werk ik met droomanalyse, relatiemethodieken.

Door handanalyse begrijpen we de oorzaken van onze blokkades. En met behulp van diverse therapeutische modellen en benaderingen Ė afgestemd op de unieke persoon van de cliŽnt Ė kunnen we alles bereiken. En dan vooral: groei naar uniek jezelf zijn. Oftewel: worden wie je in wezen al bent.

Een consult duurt 1Ĺ uur. Je krijgt een opname van het consult op cassette mee.

Naast consulten geef ik ook diverse lezingen, voordrachten, cursussen en workshops. Deze gaan o.a. over handanalyse, gelaatkunde, droomanalyse, relatiebegeleiding en begeleiding van singles naar een relatie."

"Opleiding en ervaring:"

"Paul Bles, oorspronkelijk jurist, leraar en decaan, bestudeerde diverse filosofische en psychologische gebieden. Paul Bles volgde de opleiding tot diagnostisch handanalist aan de Academie Antropodynamica en is vele jaren daaraan verbonden geweest als docent en studie-organisator. Nu geeft Paul voordrachten, workshops en cursussen in Nederland en BelgiŽ. Als handanalist en therapeut heeft hij reeds jaren een eigen praktijk in handanalyse en therapie in Rijen bij Breda."

ē "Agenda van cursussen en lezingen (o.a. in: Emmen, Antwerpen, Turnhout)"


Wereld in handen. Handanalyse profiel voor: Paul Bles Wijzende hand.

SERVICE:
Handanalyse consult cursus & workshops

CONTACT INFO:
Tel: +31 (0) 161-223500
Fax: 08-42223396
E-mail: hand@pbles.com

WEBSITE(S):
www.pbles.com

HANDANALYSE PARTNERS IN NEDERLAND
Handlezen = handanalyse in Nederland Handlezen

VIND MEER: Handlezers in Nederland
TERUG NAAR: Handlezen in Noord-Brabant
Handlezer Netwerk | Nieuwe Handlezers
Handlezer Facebook
 
     
 
 

COPYRIGHT © 2002-2014: Martijn van Mensvoort