Martijn van Mensvoort -  Hand Research
 HANDLEZEN NETWERK

 


Janet Postema - handleeskundige


Janet Postema ****

HANDLEESKUNDIGE
IN GRONINGEN
CONTINENT:
Handleeskunde - Sectie: Europa.
AANBEVELINGEN DOOR JANET POSTEMA:

DE ERVARING VAN EEN ANONIEME CLIENT:

"Ze vertelde aan de hand van de lijnen bepaalde gedragspatronen en kenmerken die erg bij me passen. Voor mij gaf dit een hele opluchting, ik had namelijk problemen waar ik steeds tegen aanliep en waarvan ik me steeds afvroeg hoe ik dit zou moeten veranderen, dit lukt me steeds maar niet. Waardoor ik het me zelf steeds verweet en ik in het zogenaamde 'cirkeltje' vastzat.

Doordat Janet dit zo helder weergaf en me duidelijk maakte dat er bepaalde patronen bij je passen, kon ik mijn zelfverwijt los laten en het beter accepteren waardoor er ruimte komt om te groeien ipv vast blijven zitten in dat cirkeltje. Het is zo mooi dat het simpel is, zo simpel dat je het bijna niet kunt geloven, totdat je tegenover haar zit en je verteld hoe je waarschijnlijk in het leven staat en welke valkuilen je tegen komt en waar dit mee te maken heeft zodat alles op zijn plek komt en je gericht bezig kunt gaan met je nieuwe inzichten. Geen voorspellingen maar laten zien waar je nu in het leven staat en wat je daarmee kunt gaan doen.

Oude patronen doorbreken, nieuwe impulsen krijgen en je goed voelen over jezelf: dit vind ik de kracht van Janet. Daarnaast brengt ze het rechtdoorzee en met veel humor!"


Wereld in handen. Handanalyse profiel voor: Janet Postema Wijzende hand.

SERVICE:
Handleeskunde consult

CONTACT INFO:
Tel: 050-5411289
E-mail: janet@dehandspiegel.nl

WEBSITE:
De Handspiegel

HANDLEESKUNDE PARTNERS IN NEDERLAND
Handlezen = handanalyse in Nederland Handlezen

VIND MEER: Handlezers in Nederland
TERUG NAAR: Handlezen in Groningen
Handlezer Netwerk | Nieuwe Handlezers
Handlezer Facebook
 
     
 
 

COPYRIGHT 2002-2014: Martijn van Mensvoort