Handlezen Handlezen | Palm Reading Palm Reading | Palmistry Palmistry

Internationaal nieuws over handen, hand analyse & handlezen.

HANDRESEARCH.NL PRESENTEERT:
HET NIEUWS & DE WETENSCHAP OVER HANDEN!

Internationaal nieuws over handen, hand analyse & handlezen.

- INDEX -

- SECTIE I-IV: HAND ONDERZOEK & NIEUWS OVER HANDEN! -
Hand no.1 15 JAAR HAND ONDERZOEK - Diverse 'Handlezen' onderzoeksprojecten, met o.a.: de psychologie achter de 'Hand Analyse'!

HANDLEZEN ONDERZOEK - o.a. HAND LIJNEN NIEUW

Hand no.2 HANDEN IN HET NIEUWS - Het laatste nieuws over Handen & Hand Analyse & Handlezen!

HANDEN IN HET NIEUWS - database: 265+ artikelen VERNIEUWD

Hand no.3 HAND ANALYSE CURSUS - Een overzicht van wetenschappelijke ontdekkingen over de hand | Wetenschappelijke Hand Analyse & Handlezen!

HAND ANALYSE CURSUS - handlezen & wetenschap

Hand no.4 NAGEL ENCYCLOPEDIE + TUTOR - Leer waarom bepaalde aspecten van je nagels een weerspiegeling vormen van je gezondheid!

NAGEL ENCYCLOPEDIE + TUTOR


- SECTIE V-VII: HANDLEZEN EXPERTS, BOEKEN & WEBSITES! -

Hand no.5 HANDLEZEN NETWERK - Het internationale 'Handlezen Netwerk': vind een handlezer of hand analist in 54 landen!

INTERNATIONAAL HANDLEZEN NETWERK - 760+ experts

Hand no.6 HANDLEZEN WEBSITE TOP 100 - Een overzicht van de meest populaire websites over: 'Handlezen', 'Handleeskunde', 'Handlijnkunde' & 'Handanalyse'!

HANDLEZEN WEBSITES TOP 100 - 370+ sites NOVEMBER 2010

Hand no.7 HANDLEZEN BOEKEN TOP 100 - Een overzicht van de internationale bestsellers over: 'Handlezen', 'Hand Analyse', 'Palmistry' & 'Palm Reading'!.

HANDLEZEN BOEKEN TOP 100 - 160+ boeken DECEMBER 2010


- SECTION VIII-X: HANDLEZEN ONLINE & ...MEER! -

Hand no.8. ONLINE HANDLEZEN - Ontdek het basis principe van de moderne 'Hand Analyse' & het klassieke 'Handlezen' via een online ervaring!

ONLINE HANDLEZEN HANDLEZEN HER-DEFINIEERD

Hand No.9 BEROEMDE HANDEN - De hand van celebrities & andere bekende mensen!

BEROEMDE HANDEN (80+):
DE HAND VAN CELEBRITIES, MUSICI, FILMSTERREN!!

Hand No.10 HANDEN & GEZONDHEID - Een overzicht van de diverse mogelijkheden van alternatieve geneeskunde met o.a.: hand reflexologie, palm therapie, astrologie, numerologie, tarot, ouija, colonics en meer!

HANDEN & GEZONDHEID - WAT IS...HAND REFLEXOLOGIE, PALM THERAPIE, ASTROLOGIE, NUMEROLOGIE, TAROT, OUIJA, COLONICS ...?

HANDRESEARCH.NL - MISSIE VERKLARING:

Deze website presenteert een up-to-date overzicht van nieuws, onderzoek, ontwikkelingen & info welke zijn gerelateerd aan handen & moderne 'Hand Analyse'!

De bronnen zijn meestal gerelateerd professionals die zich bezig houden met de studie van de handen, en dan vooral het 'diagnostische aspect'. Deze omvatten daarom het werk van: (academische) wetenschappelijke onderzoekers + individuen en internationale organisaties die betrokken zijn bij de studie & de praktijk van de moderne 'Hand Analyse' (of het klassieke 'Handlezen').
Maar de auteur presenteert ook eigen 'hand-onderzoek' projecten. Deze studies omvatten een breed scala, variŽrend van projecten gericht op het beschrijven van het eenzijdige beeld van de 'Hand Analyse', tot en met het verkennende studies die betrekking hebben op de diagnostische mogelijkheden van de menselijke hand (vooral in het werkveld dat is gerelateerd aan psychologie).

Onderzoek & evolutionaire theorieŽn wijzen erop dat de menselijke hand is getransformeerd van een voort bewegingsorgaan, in een orgaan dat de intelligentie dient. Onthullen onze handen de toekomst van de menselijke soort? Of wordt de menselijke geest op cruciale momenten misleidt door de eigen intelligentie - een fenomeen dat in de psychologie beter bekend is als het beruchte 'Barnum-effect' (ookwel aangeduid als: 'Forrer-effect'), of eventueel ... het 'Dodo-effect'?

Aan het eind van het eerste decennium van de 21ste eeuw is duidelijk geworden dat 'Hand Analyse' niet langer direct moet worden geassocieerd met 'waarzeggerij' (toekomstvoorspellen). Want naast de toepassingen van 'karakter interpretatie' en 'levensdoel orientatie', bestaat er inmiddels (internationale) consensus tussen academische wetenschappers en moderne hand analisten (handlezers) dat onze handen significante informatie (betrouwbaar & valide) onthullen over onze lichamelijke gezondheidstoestand & geestelijke gesteldheid.

Ik hoop dat HANDRESEARCH.NL kan fungeren als een authentieke gids om vele aspecten van handen & 'Hand Analyse' te verkennen!

Martijn van Mensvoort, Januari 2010


ALTERNATIEVE TIPS:

>> VIND MEER ONDERWERPEN VIA
HANDEN KUNST & THERAPIE READINGS:

Hands art & therapy readings + more!

>> ONTDEK MOGELIJKHEDEN VOOR
HANDEN & HAND ANANLYSE ONLINE:
>> STEL JE VRAAG OP HET
MODERNE HAND ANALYSE FORUM:

The Modern Hand Reading Forum: discover hand analysis, palm reading & palmistry!

GEADVANCEERDE GOOGLE ZOEK OPTIE VOOR DEZE WEBSITE:

HAND RESEARCH ZOEK-MACHINE - De Hand Analyse Wetenschap + vind handlezer, handleeskunde, handlijnkunde - ONTDEK 1600+ INFO BRONNEN MET GOOGLE:2002-20010: Ontworpen & ontwikkeld door Martijn van Mensvoort, MSc. in 'Klinische & GezondheidsPsychologie'